Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax dichtbij aantrekken Marcus Berg'


23 juni 2009 - Niet Eljero Elia maar Marcus Berg lijkt komende zomer de grootste versterking voor Ajax. De Amsterdammers lijken af te haken voor Elia vanwege de vraagprijs van FC Twente. Ondertussen zou het volgens De Pers al een akkoord hebben bereikt met Groningen over Marcus Berg.

Martin Jol zegt het nog niet hardop maar het lijkt er veel weg van te hebben dat Ajax volgend seizoen niet met drie maar slechts met twee aanvallers gaat spelen. Zeker als Marcus Berg van FC Groningen overkomt dan lijkt dat het beste systeem. Berg moet dan in de punt van de aanval een koppel gaan vormen met Luis Suarez.

Marcus Berg maakte indruk in eigen land op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar. Arsenal, Liverpool, Manchester United en Chelsea werden aan de aanvaller gelinkt zo stelt De Pers. Het lijkt echter Ajax die met de handtekening van Berg gaat lopen. Ajax en Groningen zouden er al uit zijn. Afgesproken is echter dat het nieuws pas naar buiten komt als Groningen een vervanger heeft gevonden. Groningen heeft door de transfer van Berg ruim 10 miljoen euro te besteden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!