Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arek Radomski kan NEC verlaten


23 juni 2009 - Arek Radomski komt niet langer voor in de toekomstplannen van NEC. De middenvelder heeft dan ook te horen gekregen dat er zal worden meegewerkt aan een eventuele transfer.

Radomski gaf tegenover NEC-fansite ForzaNEC.nl aan dat hij te horen heeft gekregen dat hij niet past in het systeem van de nieuwe trainer Dwight Lodeweges. "Na afloop van het afgelopen seizoen heb ik met Carlos Aalbers (technisch directeur, red.) gesproken. We hebben het seizoen geëvalueerd en naar de toekomst gekeken en uit het gesprek kwam voort dat ik uit mag uitkijken naar een andere club. Volgens Carlos pas ik niet in het spelconcept wat NEC onder Lodeweges gaat spelen."

De 31-jarige Poolse middenvelder heeft in Nijmegen nog een contract tot de zomer van 2010. Radomski speelt pas sinds de zomer van 2008 in Nijmegen toen hij de overstap maakte van het Oostenrijkse Austria Wien naar NEC. Eerder speelde Radomski voor SC Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!