Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Terol en Meerdink naar De Graafschap


24 juni 2009 - De Graafschap heeft rap gereageerde op het vertrek van Erik Heijblok naar AZ. Joost Terol komt namelijk over van AGOVV Apeldoorn. Daarnaast keert ook een oude bekende tergu op de Vijverberg. Martijn Meerdink maakt transfervrij de overstap naar Doetinchem.

De 29-jargie Terol was het afgelopen seizoen doelman van AGOVV Apeldoorn. Komend seizoen mag de doelman aan de slag in Doetinchem. Met De Graaschap hoopt Terol snel weer terug te kunnen keren naar de Eredivisie. Terol speelde eerder voor onder andere FC Utrecht en Sparta.

Niet alleen de komst van Terol werd vandaag aangekondigd ook Martijn Meerdink keert terug naar de Superboeren. Meerdink was jarenlang een publiekslieveling in Doetinchem en houdt zijn woord. De 32-jarige Meerdink zal zijn loopbaan gaan afsluiten bij De Graafschap.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!