Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht stalt Uiterloo bij Omniworld


24 juni 2009 - FC Utrecht stalt Rafael Uiterloo komend seizoen in de Jupiler League bij FC Omniworld, zo meldt Almere Vandaag. De pas negentienjarige aanvaller kan zo meer ervaring op doen met spelen in het eerste elftal.

"FC Utrecht heeft Ricky van Wolfswinkel van Vitesse overgenomen. Omdat Uiterloo wil spelen en zijn club wil dat hij speelt, is hij verhuurd. Wij zijn heel blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen. Willem van Hanegem was bijvoorbeeld helemaal lyrisch over hem. Overigens betekent dit niet dat Género Zeefuik uit beeld is", aldus Jeffrey Kooistra, technisch manager van FC Omniworld, tegenover Almere Vandaag.

De selectie is nu nog niet rond zo laat Kooistra weten. Zo wil Kooistra zo spoedig mogelijk nog een doelman en een linksback aantrekken. "Het is niet zo dat we maandag met vijftien man beginnen. In totaal bestaat de selectie nu uit 23 man, maar dat is inclusief amateurs. In totaal hebben we nog ruimte voor drie of vier nieuwe spelers."

Andere posities die Kooistra nog graagwil versterkenzijn die van de linksbuiten en spitspositie. "Liefst allebei, maar dat hangt af van de onderhandelingen en wat de markt nog te bieden heeft, maar liever twee weken wachten en een betere speler dan nu in alle haast een mindere."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!