Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Atteveld toe aan nieuwe uitdaging


16 maart 2004 - Raymond Atteveld en ADO Den Haag gaan aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar. De voormalig speler van onder meer Everton, West Ham United, Roda JC en ADO Den Haag gaat op zoek naar een nieuwe werkgever. Atteveld had in Den Haag een aflopend contract. Tot het einde van het seizoen blijft Atteveld werkzaam als assistent van het eerste elftal als wel coach van de A1 van Den Haag.Raymond Atteveld: "Ik ben nu een aantal jaren verbonden aan ADO Den Haag. Eerst als speler, daarna als trainer. Ik ben de club erg dankbaar voor het feit dat ze mij de kans hebben gegeven een start als trainer in het betaald voetbal te maken. Ondanks dat ik een fantastische tijd heb beleefd in het Zuiderpark, ben ik na tweeŽneenhalf jaar als trainer toe aan een andere uitdaging. In goed overleg met de clubleiding hebben we dan ook besloten om na afloop van het seizoen uit elkaar te gaan."


Raymond Atteveld kwam in voetballoopbaan achtereenvolgens uit voor HFC Haarlem, Everton (Eng), West Ham United (Eng), Bristol City (Eng), SV Waregem (Bel), Roda JC, Vitesse, FC Groningen en ADO Den Haag. Sinds het seizoen 2001/2002 is Atteveld aan ADO Den Haag verbonden als assistent trainer van het eerste elftal, daarvoor was hij aanvoerder van de Residentieclub.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!