Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Willem II biedt Aerts vijf jarig contract


16 maart 2004 - In navolging van zijn huidige club RBC heeft nu ook Willem II Maikel Aerts een aanbieding gedaan van vijf jaar. De Tilburgse club had onlangs weer een gesprek met de doelman. Afgesproken is dat Aerts vr 1 april laat weten of hij op dat aanbod ingaat. 'Vier of vijf jaar. Ons maakt dat niet zoveel uit voor een keeper van het kaliber Maikel Aerts', aldus manager technische- en scoutingzaken Gerard Wielaert in BN De Stem.

PSV heeft vooralsnog geen interesse getoond in de keeper. Het lijkt er op dat de Eindhovense club nog aan het inventariseren is, aangezien ook NEC-doelman Dennis Gentenaar nog niet officieel benaderd is. Ook Van der Sar (Fulham) en Westerveld (Real Sociedad) zouden binnenkort een Eindhovens telefoontje kunnen verwachten. De kans dat Aerts wordt benaderd lijkt echter klein.

Volgens de zaakwaarnemer van Aerts, John Linsse, kan Maikel bij nog meer clubs dan alleen Willem II en RBC tekenen. Linsse: 'Er is ruime belangstelling, ook vanuit het buitenland. Maar PSV - zoals gesuggeerd is - zit daar niet of nog niet bij'. (www.rbcroosendaal.nl)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!