Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Persie moet bij Tottenham Ziege opvolgen'


17 maart 2004 - De Engelse krant The Guardian meldt dat Robin van Persie mogelijk de opvolger wordt van de Duitser Christian Ziege bij Tottenham Hotspur. De Spurs willen na dit seizoen waarschijnlijk niet verder met de linkermiddenvelder Ziege en zien in Van Persie de ideale opvolger. Inmiddels zouden scouts van Tottenham Van Persie een tweede keer hebben bekeken.

Van Persie werd al in het duel Feyenoord - SC Heerenveen bekeken en scouts van de club togen afgelopen zondag ook af naar Eindhoven waar men de talentvolle speler slechts vier minuten aan het werk zag als invaller. Afgelopen weekend werd in een gerucht al gemeld dat Tottenham zo'n 3,5 miljoen euro over heeft voor Van Persie. (www.fr-fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!