Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Donny Gorter nadrukkelijk in beeld bij AZ'


30 juli 2009 - Er is de nodige speculatie nu AZ-assistent Tonnie Bruins Slot gisteren werd gesignaleerd in Warschau bij de training van NAC Breda. Volgens BN De Stem zou Bruins Slot in Polen graag Donny Gorter aan het werk willen zien.

De foto bij het artikel zegt eigenlijk al genoeg. Bruins Slot is aanwezig op de tribune bij Polonia Warschau voor de training van NAC Breda. Bruins Slot zit hier naast het bestuurslid technische zaken van NAC Breda, Jacques Visschers, op de tribuine. Waarom zou Bruins Slot een reis naar Polen maken om een speler van NAC te bekijken? De scouting lijkt in de afrondende fase te zijn.

Vanavond speelt NAC Breda tegen Polonia Warschau en ook dan zal Bruins Slot op de tribune plaatsnemen. De 21-jarige Donny Gorter brak afgelopen seizoen door bij NAC Breda, hij speelde 28 competitieduels. Ook dit seizoen lijkt er een basisplaats voor de jonge middenvelder te zijn weggelegd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!