Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke '04 overloopt Roda JC


20 juli 2003 - Er lijkt voor Roda coach Wiljan Vloet nog veel werk in het verschiet te liggen. In de eerste serieuze test voor het nieuwe seizoen verloor Roda JC met grote cijfers van Schalke '04. In Kassel werd het 4-0 voor de Bundesliga club.

Voor de 6.000 toeschouwers in het Duitse Kassel maakte opnieuw Giorgos Diamatis zijn opwachting in het eerste elftal van Roda JC. De Griek moest zich deze wedstrijd bewijzen om een contract te verdienen. Het lijkt echter voor de hand te liggen dat de Griek geen contract krijgt aangeboden.

Roda JC kon weinig betekenen tegen de al langer in training zijnde Duitse topploeg. Al na negentien minuten opende Ebbe Sand de score, de 1-0 betekende tevens de ruststand. In de tweede helft liep Schalke uit naar 4-0 door goals van Hajto (penalty/49), Varela ('67) en als laatste Simon Cziommer ('69). De jonge Duitser verruilde afgelopen zomer FC Twente voor Schalke en viel al vroeg in de eerste helft in voor Mpenze die een blessure had.
Opstelling Roda JC: Roorda, Filipovic (Lachambre/73), Giorgio,Senden, Sonkaya, Vicelich (van Dijk/46), Addo (van Mieghem/73), van Dessel (Vandenbroeck/64), Soetaers, Cristiano, Sergio (Anastasiou/46)

Opstelling Schalke 04 Rost, Alcides, Hajto, Matellan (Klasener/72), Kobiashvili, Asamoah, Altintop (Vermant/80), Poulsen, Seitz (Varela/55), Sand (Agali/80), Mpenza (Cziommer/17)

De Roda shirts van vorig seizoen zijn nu sterk in prijs verlaagd en al verkrijgbaar voor nog geen 25 euro! Neem dus snel eens een kijkje in de VoetbalPlus.nl webshop! Ook grote collecties van andere clubs waaronder de drie topteams in Nederland. De VoetbalPlus.nl webshop.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door I-Works.nl op 8 januari 2007 om 13:04
Feyenoord lijkt mij de beste keuze!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!