Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV lonkt naar Edwin Zoetebier


22 maart 2004 - PSV bekijkt de mogelijkheden om Edwin Zoetebier van Feyenoord over te nemen. Zoetebier is volgend seizoen bij de Rotterdammers derde keus, bij de komst van NAC doelman Babos. PSV is op zoek naar een vervanger van Ronald Waterreus, die zijn contract komende zomer zal inleveren. De voorkeur gaat daarbij uit naar een doelman die de nodige (Europese) ervaring heeft. Zoetebier zou daar perfect in passen volgens de clubleiding van PSV.

De 33 jarige Zoetebier stond gisteren nog in het doel bij Feyenoord doordat Lodewijks eerder die week geblesseerd raakte. Ook Feyenoord ontkent niet dat PSV de doelman volgt. Officieel heeft men nog niets gehoord uit Eindhoven. ,,Maar het klopt dat er genoeg belangstelling is voor Zoetebier.'' Aldus technisch manager Mark Wotte van Feyenoord in Algemeen Dagblad Sportwereld.

,,Er zijn veel mogelijkheden in Europa, maar niet allemaal betaalbaar'', aldus Hiddink in AD Sportwereld. ,,Maar ik wil de defensie toevertrouwen aan iemand die niet schrikt als 40.000 mensen op de tribune zitten te fluiten.'' Om die reden lijken keepers als Aerts (RBC) en Gentenaar (NEC) ook af te vallen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!