Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Notts County wil verrassen met McClaren


9 september 2009 - Het Engelse Notts County wil verrassen met het aantrekken van Steve McClaren als de nieuwe manager. Sven Goran Eriksson, directeur van de club, denkt in McClaren de perfecte manager te zien die de club omhoog kan helpen.

Notts County komt nu nog uit in de League Two, het vierde niveau van Engeland. Naast Eriksson herbergt de selectie met doelman Kasper Smeichel (Manchester City) en verdediger Sol Campbell (Portsmouth) twee bijzonder bekende namen. Nu wil de club verder doorgroeien.

FC Twente maakt zich voorlopig niet druk. "We hebben de afspraak om te praten over een nieuw, meerjarig contract al met Steve gemaakt en ik denk dat dat wel goed komt", aldus Twente-voorzitter Joop Munsterman in de papieren uitgave Voetbal International. "Uiteraard is het in deze vluchtige tijd moeilijk continuïteit te waarborgen, maar dat is wel ons streven. We willen hier in alle rust verder bouwen en dat willen we doen met Steve. Al zal de lokroep uit zijn vaderland altijd blijven bestaan als hij goed blijft presteren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!