Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interlandvoetbal online te zien


9 september 2009 - Vanavond trapt Oranje om 20.30 uur af op Hampden Park in Glasgow tegen Schotland. Het duel wordt live uitgezonden op RTL 4. Er zijn echter nog een groot aantal meer duels live te zien.

Zo zijn er vanavond vele WK-kwalificatieduels live te zien op de website van Unibet bij het zogenaamde Unibet TV. Wat te denken van: Noorwegen - MacedoniŽ (20:30) uit de groep van Nederland, ServiŽ - Frankrijk (21.00), Paraguay - ArgentiniŽ (01.00) en Venezuela - Peru (03.00). Al deze wedstrijden kun je gratis en rechtstreeks bekijken op je pc via UNIBET TV. Mis het niet!

Het enige wat je moet doen is eenmalig registreren bij Unibet, dat is gratis en er zijn geen verdere verplichtingen. Andere wedstrijden die vanavond live door Unibet TV worden uitgezonden zijn Hongarije - Portugal (20.45 uur) en Uruguay - Colombia (23.00 uur). Vanavond begint Unibet TV om 18.00 uur met het duel tussen de Rode Duivels en ArmeniŽ.

Wordt nu GRATIS lid bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!