Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Stee verkiest Rusland boven Down Under


9 september 2009 - Henk van Stee gaat niet aan de slag bij de nieuwe Australische profclub Melbourne Hart. Van Stee kan daar een contract tekenen als hoofdtrainer maar daar ziet hij van af.

Van Stee ging tegenover Sport1 duidelijk in op de vraag waarom hij niet inging op het aanbod uit Down Under. 'Een fantastische uitdaging, maar mijn familie vindt Australië toch te ver weg,' aldus Van Stee. Het lijkt erop dat Van Stee aan de slag gaat in Rusland. De Rotterdammer is nagenoeg rond met Zenit Sint-Petersburg over een functie in de opleiding/scouting van de Russische topclub. Eerder vervulde Van Stee tussen 2005 en 2008 een soortgelijke functie in de Oekraine bij Shakthar Donetsk.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!