Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Barcelona aast op Luis Suarez'


24 september 2009 - Luis Suarez staat bovenaan het verlanglijstje van Josep Guardiola. De trainer van FC Barcelona ziet in de aanvaller van Ajax de gewenste versterking in januari wanneer de internationale transfermarkt weer opengaat, zo schrijft El Mundo Deportivo.

In tien officiŽle duels scoorde Suarez dit seizoen al 14 keer. Daarnaast is de Uruguayaanse aanvaller aanvoerder van Ajax en werd onlangs zijn contract tot de zomer van 2012 opgewaardeerd. Suarez, die inzetbaar is in de Champions League, gaf al meerdere malen aan dat Barcelona zijn droomclub is. Mogelijk dat de Spaanse kampioen en Champions League winnaar nu ook daadwerkelijk Suarez gaat aantrekken. Suarez moet naar verwachting tussen de 15 en 20 miljoen euro opbrengen.

Een driedaagse voetbalreis naar FC Barcelona. Nu al vanaf 210 euro per persoon (exclusief vlucht). Voor meer informatie: www.voetbalreizen.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!