Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vrede voor onbepaalde tijd geschorst


29 maart 2004 - Naast opnieuw puntverlies van PSV was ook het opstootje in de kleedkamer van FC Groningen afgelopen weekend tussen Regillio Vrede en Paul Matthijs groot nieuws. Inmiddels is Vrede door FC Groningen voor onbepaalde tijd geschorst. Matthijs is dat niet, maar zal de komende dagen zeker niet met de selectie van Groningen meetrainen. FC Groningen wil binnen enkele dagen duidelijkheid verschaffen over de toekomst van het duo.


Het is niet de eerste keer dat Matthijs in het nieuws komt vanwege problemen met een medespeler. Eerder had de middenvelder op trainingen slaande ruzie met zowel Mohammed Allach als Hugo. Voor Allach was het afgelopen seizoen een van de redenen om de club te verlaten. Over Vrede die deze zomer overkwam van het Griekse Iraklis zijn minder heldhaftige verhalen te melden.

Vrede op zijn eigen website (www.regilliovrede.nl): ‘Ik wil niet aansturen op een breuk met FC Groningen, geruchten doen de ronde dat ik een breuk wil forceren. Dat is echter totaal niet aan de orde, ik heb het naar mijn zin bij FC Groningen. Elke keer weer die fantastische supporters die mijn naam scanderen. Het doet me telkens weer veel plezier. Ik heb me altijd voor 200% ingezet voor FC Groningen en hoop dat ook in de toekomst te kunnen doen.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!