Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles legt Nico-Jan Hoogma vast


30 maart 2004 - Nico-Jan Hoogma keert dan toch terug naar Nederland. De 35 jarige verdediger kiest namelijk voor Heracles Almelo. Lange tijd leek Hoogma te gaan voor een langer avontuur bij HSV Hamburg waar de verdediger als stand-in van het eerste elftal moest gaan fungeren. Speelminuten zou Hoogma wekelijks pakken in het reserve team. De helft van de week zou Hoogma zelf in Enschede trainen, de overige helft zou Hoogma doormaken in Hamburg waar hij zou spelen en trainen met het tweede team.

Nico-Jan Hoogma keert dus terug naar Nederland. De ervaren verdediger sprak eerder al met zijn oude club FC Twente, maar gaat nu dus toch voor Heracles Almelo. De Gouden Gids Divisie club, die nog altijd meedoet om promotie, contracteerde de speler voor 1 seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!