Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV blijft hopen op Van der Sar


2 april 2004 - Edwin van der Sar is de nummer 1 kandidaat om Ronald Waterreus deze zomer als eerste doelman bij PSV op te volgen. De huidige doelman van Fulham en het Nederland Elftal heeft in Engeland nog een contract tot en met de zomer van 2005. Van der Sar zou niet afwijzend staan tegenover een overgang naar PSV en daarbij dus een terugkeer naar de Nederlandse velden, zo meldt het Brabants Dagblad.


PSV kan dus een gooi gaan doen naar de 33 jarige voormalig doelman van Ajax en Juventus. Waterreus zal aan het einde van het seizoen zijn doorlopende contract inleveren aangezien hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

PSV heeft sowieso grote plannen. De club moet ook wel, Ronald Waterreus, Arjen Robben, Mateja Kezman en Mark van Bommel lijken de club te gaan verlaten. Mogelijk komt daar ook nog Dennis Rommedahl bij.

Zoals bekend wil PSV graag de selectie versterken met Robin van Persie (Feyenoord) en Andy van der Meyde (Inter Milan). Daarnaast is men op zoek naar een speler die de gehele linkerflank kan bestrijken. Verder zullen de huurlingen Lamey (nu FC Utrecht), Takak (nu FC Zwolle) en Smit (nu FC Groningen) terugkeren naar Eindhoven.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!