Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Omkoping in Jupiler League: Den Bosch reageert


23 december 2009 - FC Den Bosch heeft met een persbericht hard uitgehaald naar de berichtgeving van Voetbal International over vermeende omkooppraktijken in het betaald voetbal. Bij drie van de vijf verdachte wedstrijden is FC Den Bosch volgens het tijdschrift betrokken.

VoetbalPlus.nl heeft het complete persbericht integraal overgenomen, FC Den Bosch meldt het volgende:

Voetbal International beweert te kunnen bewijzen dat onder meer uitslagen van een drietal wedstrijden van FC Den Bosch (Eindhoven - FC Den Bosch, BV Veendam - FC Den Bosch en VVV-Venlo - FC Den Bosch) van tevoren al vaststonden, hetgeen het gevolg zou zijn van transacties die in Thailand zouden hebben plaatsgevonden en waarbij de betreffende uitslagen voor bedragen ad. ¤ 30.000,-- gekocht zouden zijn.

FC Den Bosch betwist met groots mogelijke klem betrokken te zijn (geweest) bij dergelijke transacties. De club heeft naar aanleiding van de beweringen contact opgenomen met de KNVB. Bij de KNVB maakte FC Den Bosch nog geen deel uit van het onderzoek.

FC Den Bosch heeft Voetbal International gesommeerd het bewijs te overleggen.

De club wordt door de in haar optiek volstrekt onjuiste en ongegronde berichtgeving ten zeerste geschaad en stelt Voetbal International daarvoor aansprakelijk.

FC Den Bosch verwijst naar de KNVB voor verdere informatie.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!