Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC klopt RKC in blessuretijd


7 februari 2010 - Opnieuw sloeg NEC toe in de blessuretijd van een duel en pakte het daarmee de drie punten. Vandaag was RKC Waalwijk het 'slachtoffer' van NEC. RKC Waalwijk leek thuis tegen NEC af te stevenen op een gelijkspel en dus een tastbaar punt maar zou in de slotfase alsnog verliezen.

RKC Waalwijk heeft broodnodig overwinningen nodig om ook komend seizoen in de Eredivisie te kunnen acteren. Vandaag probeerde de ploeg van Ruud Brood het in eigen huis wel maar miste het simpelweg de kwaliteit om het NEC ook daadwerkelijk moeilijk te maken mede omdat de bezoekers in eerste instantie de kat uit de boom keken.

Pas in de tweede helft ging NEC zich een beetje mengen in de wedstrijd. Het zou er toe leiden dat zowel RKC Waalwijk als NEC kansjes kregen. Uiteindelijk was het Bas Sibum die in de blessuretijd een vrije trap van Sarpong wist binnen te koppen. Hierdoor pakt NEC opnieuw drie punten en neemt men voorlopig afstand van de plaatsen die aan het einde van het seizoen nacompetitie betekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!