Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax verslaat FC Twente met 3-0


7 februari 2010 - Ajax heeft vandaag met ruime cijfers weten te winnen van nummer twee FC Twente. De ploeg van Martin Jol won in de eigen Amsterdam ArenA met 3-0 van de titelkandidaat. Het verschil tussen nummer drie Ajax en nummer twee FC Twente is daarmee verkleind naar zes punten.

FC Twente begon sterk in de Amsterdam ArenA, de ploeg van Steve McClaren had een aantal mooie mogelijkheden maar vergat tot scoren te komen. Uit het niets was het vervolgens Ajax dat op voorsprong zou komen. Twente-doelman Sander Boschker verkeek zich op een stuit van het diagonale schot van Demy de Zeeuw.

Nog voor rust zagen de bijna 50.000 toeschouwers Ajax verder weglopen. Het was Marko Pantelic die Ajax met 2-0 liet gaan rusten. In de tweede helft zou er nog eenmaal gescoord worden. Het was Dennis Rommedahl, die de geblesseerde Emanuelson, had vervangen die een kwartier voor tijd de 3-0 aantekende.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!