Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman gaat Feyenoord zeker verlaten


9 februari 2010 - Jonanthan de Guzman is nog steeds niet van plan om ook na dit seizoen nog voor Feyenoord te spelen. De middenvelder met Canadese roots is niet van plan zijn aflopende contrat in Rotterdam-Zuid te verlengen ook niet nadat er afgelopen zomer geen interesse was.

"Bijtekenen? Ik ben duidelijk geweest. Ik wil vertrekken", aldus de 22-jarige De Guzman tegenover een verslaggever van het Algemeen Dagblad. "Ik moet in de komende maanden laten zien wat ik waard ben."

"Tijdens de afgelopen transferperiode was er geen enkele interesse voor mij. Of mij dat heeft verbaasd? Omdat de Afrika Cup werd gehouden, verwachtte ik dat de clubs al vroeg zouden gaan kopen. Mijn zaakwaarnemer heeft echter nooit gebeld dat er interesse was."

"Ik was afgelopen jaar natuurlijk vooral geblesseerd. En met twee operaties in één jaar op je CV, raak je niet meer in trek. Bovendien is de economische situatie zo dat clubs nauwelijks kunnen investeren. Ik vind het ook geen probleem om nog een half jaar voor Feyenoord te spelen. Dit is de mooiste club van Nederland."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!