Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twijfels over doorgaan Veendam - Eindhoven


9 februari 2010 - FC Eindhoven kan vrijdag bij een goed resultaat in en tegen Veendam de derde periodetitel winnen. Het is echter maar de vraag of het duel doorgang kan vinden, Veendam stelde tegenover Omroep Brabant weten er van uit te gaan dat het duel zal worden afgelast.

Het veld in Veendam ligt er al weken slecht bij en de afgelopen twee thuisduels tegen AGOVV Apeldoorn en FC Oss konden al geen doorgang vinden. Opvallend is het echter wel dat BV Veendam nu al aangeeft er van uit te gaan dat de wedstrijd niet door zal gaan. Het is de vraag of de KNVB wel zo blij zal zijn met de uitlatingen van Veendam.

Het FC Eindhoven van trainer Jan Poortvliet (foto) heeft na zeven wedstrijden al achttien punten bij elkaar gesprokkeld en een doelsaldo van +11. De Graafschap bezet de tweede plaats met vijftien punten uit zes duels en een doelsaldo van +9. FC Zwolle heeft eveneens vijftien punten maar uit zeven duels met een doelsaldo van +10. FC Zwolle speelt vrijdag thuis tegen Telstar, De Graafschap thuis tegen Emmen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!