Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dwight Lodeweges aan de slag in Canada


9 februari 2010 - Dwight Lodeweges gaat aan de slag als coach in Canada. De geboren Canadees stapte eerder dit seizoen op als trainer van NEC. Nu gaat hij in zijn eigen geboorteland aan de slag als trainer FC Edmonton dat komend seizoen zal toetreden tot de North Atlantic Soccer League.

Hans Schrijver zal Lodeweges gaan vergezellen. De vijftigjarige Schrijver is momenteel nog bondscoach van het Nederlands beloftenelftal en tevens docent aan de KNVB Academie. Lodeweges en Schrijver hebben in Canada tegelijkertijd ook een voetbalacademie opgezet.

De 52-jarige Dwight Lodeweges was vorig seizoen na het vertrek van Huub Stevens enkele maanden hoofdtrainer van PSV. Afgelopen zomer werd hij door NEC aangesteld maar in oktober besloot hij op te stappen. Lodeweges voelde zich niet de juiste man om NEC naar de middenmoot en uiteindelijk subtop te leiden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!