Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spelers AGOVV ontvangen salaris


10 februari 2010 - De spelers van AGOVV Apeldoorn hebben afgelopen dinsdag alsnog hun salaris ontvangen. Omdat verwachte sponsorinkomsten nog niet binnen waren gekomen was de club uit de Jupiler Leauge niet bij machte om het salaris van januari over te maken aan haar medewerkers waaronder dus ook de spelersgroep en technische staf.

"Het is vanmorgen overgemaakt", aldus voorzitter Victor Doorn dinsdagmiddag tegenover De Stentor. AGOVV Apeldoorn voorkomt daarmee een puntenaftrek van drie punten die conform de CAO zou worden uitgevoerd. Clubs dienen namelijk een maandsalaris voor de tiende van de maand te hebben overgemaakt.

Doelman Stefan Postma reageerde gevat op de opmerking. "Sommige jongen zeiden gekscherend dat ze meteen uit eten gingen. Ik heb ze verteld dat ze dan beter tot zondag kunnen wachten." Postma doelt daarmee op valentijnsdag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!