Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC verlengt contract Zwaanswijk niet


10 februari 2010 - NAC Breda neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Patrick Zwaanswijk. Het aflopende contract met de 35-jarige verdediger zal in principe niet worden verlengd.

"Ook nu geldt: zeg nooit nooit. Maar de kans dat we met elkaar door gaan is klein", zo laat technisch directeur Earnest Stewart optekenen in BN De Stem. "Mocht het zo zijn dat we geen vervanger kunnen vinden voor Patrick, dan houden we de mogelijkheid open dat we alsnog met hem doorgaan. Maar heel groot acht ik die kans niet."

NAC Breda gaat op zoek naar een jongere vervanger voor Zwaanswijk die zelf teleurgesteld in het besluit van de clubleiding. Zwaanswijk voelt zich nog fit genoeg om een jaar langer door te gaan en denkt daarbij aan een club uit de Eredivisie of een nieuw buitenlands avontuur. Zwaanswijk kan na zijn loopbaan in ieder geval nog iets gaan doen binnen NAC Breda, over de exacte invulling dient nog gesproken te worden.

NAC Breda neemt deze zomer niet alleen afscheid van Zwaanswijk. Ook de aflopende verbintenissen van Ellery Caïro, Kurt Elshot en Martijn Reuser worden niet verlengd. Tot dusver staat daar de komst van Kees Luijckx tegenover. Jens Janse (Willem II) en Ruben Schaken (VVV-Venlo) staan hoog op het verlanglijstje van NAC. Beide spelers zijn komende zomer transfervrij vanwege aflopende verbintenissen bij hun huidige club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!