Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ibrahim Afellay wil nog niet met PSV praten


10 februari 2010 - Ibrahim Afellay wacht voorlopig rust af. De middenvelder is samen met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen niet van plan om op korte termijn met PSV te praten over het nog tot de zomer van 2011 doorlopende contract.

PSV wil het contract met Afellay voor het einde van het seizoen verlengen. Indien Afellay daar niets voor voelt wil PSV hem verkopen om te voorkomen dat de middenvelder een jaar later transfervrij de deur uit loopt. "We hebben geen haast", zegt Jansen in Sportweek. "De ene keer gaat zoiets sneller dan de andere, maar hier nemen we bewust alle tijd voor."

Jansen: "Laat ik iets duidelijker zijn. Afellay is happy bij z'n club. Misschien wordt zijn contract straks verlengd, misschien ook niet. Daar kan ik inhoudelijk verder niks over zeggen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!