Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onverwacht verlies De Graafschap


12 februari 2010 - De nummer voorlaatst op bezoek bij de koploper van de Jupiler League. Normaliter verwacht je dan een grote overwinning voor de koploper. Voor De Graafschap verliep het vandaag echter allemaal anders. FC Emmen ging op de Vijverberg aan de haal met de drie punten.

De Graafschap - FC Emmen 2-3
Hans Denissen zette FC Emmen op voorsprong met een droge knal. Berry Powel bracht de thuisploeg weer terug in de race, toch was het huurling Ruud ter Heide die Emmen opnieuw aan een voorsprong bracht. Ter Heide zou nog voor rust ook de 3-1 aantekenen. De Graafschap had nog een helft om de achterstand ongedaan te maken. Alleen El Hassnaoui kwam nog tot scoren. Door de overwinning neemt Emmen voorlopig afscheid van de laatste plaats die aan het einde van het seizoen degradatie naar de Topklasse betekent.

Overige uitslagen
FC Zwolle - Telstar 1-0
FC Volendam - AGOVV Apeldoorn 0-1
FC Omniworld - MVV 1-1

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!