Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Volendam zet Sturing op straat


13 februari 2010 - Edward Sturing is niet langer trainer van FC Volendam. De oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de teleurstellende prestaties dit seizoen in de Jupiler League. Vooraf werd verwacht dat FC Volendam als degradant zou meedoen om de bovenste plaatsen in de Jupiler League, Volendam staat slechts veertiende.

FC Volendam huurde Sturing tot het einde van het seizoen van Vitesse. De club geeft aan deze afspraken na te komen. Edward Sturing was juist bij Vitesse vertrokken omdat hij niet door een deur kon met Theo Bos na een eerder incident. Naast Sturing vertrekt ook dien assistent Ab Plugboer bij Volendam. Volendammer Johan Steur zal gaan fungeren als interim trainer met Richard Stricker als zijn assistent.

In korte tijd neemt FC Volendam afscheid van vrijwel het complete technische kader. Eerder werd al duidelijk dat technisch manager Peter Wijker zou vertrekken. Vandaag kwam daar naast Edward Sturing ook nog Hoofd Opleidingen Frank Peereboom bij.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!