Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC zegt formeel contracten op


29 maart 2010 - Het is de periode dat clubs bekend moeten maken aan spelers met aflopende verbintenissen of men door met ze wil gaan. Clubs dienen dit contractueel voor 1 april te laten weten. NEC maakte vandaag al haar plannen bekend.

NEC heeft formeel ontslag aangevraagd voor de basisklanten Arek Radomski, Mitchell Burgzorg en Patrick Pothuizen. Nu de toekomst van NEC onzeker is, men strijdt nog tegen degradatie, wil men geen risico's lopen. Ook Rein Baart, Joey Brock en Bastian Weiser kregen te horen dat er voorlopig geen toekomst voor hen in Nijmegen is.

"Ook NEC ontkomt niet aan bezuinigingen en zal hier rekening mee moeten houden in de begroting voor het seizoen 2010-2011", aldus NEC op haar eigen website. Eerder werd al bekend dat Dominique Kivuvu zelf op zoek ging naar een nieuwe club en dat NEC zelf niet verder zou gaan met Van Beukering en Skverer. Rutger Worm vond zelfs al een nieuwe club, dat werd Melbourne Heart.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!