Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie Australische talenten naar FC Utrecht


2 april 2010 - FC Utrecht heeft vandaag haar slag geslagen op de transfermarkt. Met ingang van komend seizoen zullen de Australische talenten Tommy Oar, Michael Zullo en Adam Sarota in de Domstad onder contract staan. De talenten werden vanmiddag aan de pers gepresenteerd en vervolgens volgde de ondertekening van vijfjarige overeenkomst.

De achttienjarige Oar is al international van zijn land, Zullo en Sarota (beide 21) worden ook in de gaten gehouden door de Australische bondscoach Pim Verbeek. "We zijn blij en trots dat het ons een keer gelukt is om de concurrentie voor te blijven", aldus technisch directeur Foeke Booy op de website van FC Utrecht. "Er was heel veel interesse voor ze. Niet alleen van Nederlandse clubs maar ook uit andere landen en dan vooral uit Engeland. We willen hun talenten bij ons verder ontwikkelen en met hen onze ambities verder vorm geven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!