Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat: Dembele en El Hamdaoui weg bij AZ


2 april 2010 - Dick Advocaat gaat uit van een vertrek van Moussa Dembele en Mounir el Hamdaoui bij AZ komende zomer. Advocaat stelt op de website van AZ dat beide spelers verkocht gaan worden omdat de aanvallers toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

"Dembélé gaat weg bij AZ, dat moet ook wel. Hij is toe aan een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging", stelt Advocaat op AZ.nl. "Ik zou het wel weten als clubcoach. Moussa is 22 jaar en kan zowel op links als rechts spelen. Het is een ideale speler voor Arsenal. Wat voor Moussa geldt is ook voor El Hamdaoui van toepassing. De clubs staan straks voor die jongens in de rij, let maar op. Dembélé en El Hamdaoui worden zeker verkocht."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!