Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord niet langs NAC Breda


4 april 2010 - Feyenoord heeft in de strijd om de vierde plaats dure punten laten liggen op eigen veld tegen NAC Breda. Ondanks een veldoverwicht wist Feyenoord nauwelijks goede kansen te verkrijgen om NAC echt pijn te doen.

Feyenoord probeerde het in de eigen Kuip wel maar het ontbrak simpelweg aan de creativiteit om de Bredase muur te doorbreken. Veel verder dan een loeiharde vrije trap van Ron Vlaar (138 kilometer per uur!) kwam Feyenoord niet.

In de tweede helft was het inbrengen van Stefan Babovic een logische wissel. Ook de Servische middenvelder kon echter niet voorkomen dat Feyenoord ondanks een veelvoud aan balbezit geen grote mogelijkheden wist te verkrijgen. Door het resultaat staat Feyenoord nog maar twee punten voor op AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!