Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II wil duo De Jong - Feskens


26 april 2010 - Willem II is naarstig op zoek naar een opvolger van de vorige week opgestapte Arno Pijpers. Het lijkt er op dat Willem II wil terugvallen op twee clubiconen in de naam van John Feskens en Theo de Jong.

Nog een competitieduel en hopelijk voor Willem II nog vier playoff-duels tegen degradatie om het Eredivisieschap veilig te stellen. In Tilburg hoopt men nu op de komst van de combinatie Feskens en De Jong. Feskens is als speler groot geworden in Tilburg, terwijl De Jong als trainer al een succesvolle periode kende.

De Jong is momenteel actief in China maar toch wil Willem II een poging wagen hem naar Tilburg te halen. Feskens wordt met ingang van komend seizoen sowieso al assistent-trainer. Nu wil Willem II de 'beitel' graag nu al halen. Bij RKC Waalwijk is Feskens assistent-trainer maar ook trainer van de beloften.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!