Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beenhakker looft Roy Makaay


26 april 2010 - Leo Beenhaker sprak vandaag zijn waardering uit voor Roy Makaay. Vandaag werd bekend dat Das Phantom aan het einde van het seizoen stopt als speler maar vanaf volgend seizoen aan de slag gaat als jeugdtrainer bij Feyenoord.

"Hij is een pure liefhebber. Roy heeft een grote carrière gehad. Ik ken hem nog van mijn tijd bij Vitesse. Ik ben heel blij dat hij als jeugdtrainer voor Feyenoord behouden blijft", aldus Beenhakker vandaag in De Kuip tegenover Feyenoord.nl.

De vraag is of Feyenoord een vervanger kan halen voor grootverdiener Makaay. "Altijd moet het weer over geld gaan. Dat vind ik jammer. Ook dat de media steeds weer een voorschot nemen op iets wat nog helemaal niet is beslist. Daar ga ik niet in mee. Laat mij nou eerst een ei leggen. Dan hoor je het vanzelf."

Makaay wilde openlijk geen advies geven wie Feyenoord zou moeten aantrekken als diens opvolger. "Daar begin ik niet aan. Beenhakker heeft me duidelijk gezegd dat hij mij eruit pleurt als ik me met zijn werk ga bemoeien."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!