Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Goede start FC Den Bosch in playoffs


26 april 2010 - FC Den Bosch is uitstekend begonnen aan de playoffs voor promotie naar de Eredivisie. De ploeg van Marc Brys won op bezoek bij Helmond Sport vanavond met 2-1. Alle doelpunten vielen op De Braak al in de eerste twintig minuten.

Fabio Caracciolo opende na twaalf minuten spelen in Helmond de score. Niet veel later was het echter al weer gelijk door een eigen doelpunt van FC Den Bosch van Paco van Moorsel. In de achttiende minuut kwam FC Den Bosch opnieuw op voorsprong door een goal van Paul Jans. Nu kon FC Den Bosch wel de voorsprong behouden. Wel zou FC Den Bosch het duel met tien speler eindigen. In de blessuretijd van het duel kreeg Angelo Martha zijn tweede gele en dus rode kaart. Donderdag is in Den Bosch de return, de winnaar treft de nummer zestien (nu Sparta) van de Eredivisie.

FC Eindhoven begon de playoffs met een 1-0 thuiszege op AGOVV Apeldoorn. Leon Kantelberg maakte het enige doelpunt van het duel. Zaterdag is in Apeldoorn de return en zal duidelijk worden wie tegen de nummer zeventien van de Eredivisie (nu Willem II) gaat uitkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!