Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miljoenen voor Ajax uit Rusland


27 april 2010 - Ajax wacht de komende jaren miljoenen euro's uit Rusland. De Russische club Zhemchuzhina-Sochi wil graag meer te weten komen over de jeugdopleiding van Ajax. In Rusland zal evenals in Amsterdam worden gewerkt aan een instituut zoals De Toekomst. Er is een intentieverklaring getekend voor vijf seizoenen met een optie voor nog eens vijf jaar. Ajax ontvangt per jaar minimaal 1 miljoen euro.

Ajax gaat haar kennis delen met de Russische club en gaat daar aanzienlijk geld mee verdienen. Zo zal Zhemchuzhina-Sochi een kopie van jeugdcomplex De Toekomst nabouwen zo schrijft het Algemeen Dagblad. In 2013 zal de accomodatie klaar moeten zijn. In 2014 zijn in Sochi overigens de Olympische Winterspelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!