Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur wil door met Mark de Vries


28 april 2010 - Cambuur hoopt ook komend seizoen te kunnen beschikken over de beste speler van de Jupiler League over het afgelopen seizoen, Mark de Vries. De ervaren aanvaller heeft in Leeuwarden een aflopend contract, gesprekken over een nieuw contract lopen nog.

Volgens de Leeuwarder Courant is een verlengd dienstverband voor de 34-jarige aanvaller slechts een kwestie van tijd. Waarschijnlijk zal De Vries een contract tekenen voor een seizoen met een optie voor nog eens een jaar. Wel zal de voormalig speler van het Schotse Hearts wel moetne inleveren. De Vries scoorde het afgelopen seizoen 21 keer in 32 duels.

Cambuur hoopt nog op de komst van een extra aanvaller. Hiervoor zal men donderdag gaan praten met Martijn Barto momenteel uitkomend voor hoofdklasser Harkemase Boys. Ook Glynor Plet (Telstar) is nog nadrukkelijk in beeld als versterking voor komend seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!