Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pothuizen: 'NEC of Topklasse'


29 april 2010 - Het is op dit moment nog onbekend waar Patrick Pothuizen volgend seizoen speelt. De 37-jarige Pothuzien is in het bezit van een aflopend contract bij NEC wat door de financiele situatie nog niet is verlengd.

"Het zou kunnen zijn dat de wedstrijd tegen Ajax van zondag mijn laatste wordt als prof", aldus de 37-jarige Pothuizen in de Telegraaf. "Ik heb een gesprek gehad met de clubleiding, maar door de financiële situatie van de club is het nog onduidelijk of ik kan bijtekenen."

"Ik wil nog wel een jaar doorgaan, maar dan alleen bij NEC. Als dat niet kan, ga ik in de Topklasse voetballen bij een van de clubs uit mijn woonplaats Groesbeek, De Treffers of Achilles'29."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!