Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en PSV bijna rond over Lens


29 april 2010 - AZ en PSV naderen een akkoord over Jeremain Lens, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Het is zondag sowieso het laatste duel dat Lens speelt voor AZ, uitgerekend tegen PSV. Naast PSV zijn er namelijk ook nog een aantal andere (buitenlandse) clubs die belangstelling hebben.

Uit verschillende Europese topcompetetities waaronder die van Engeland en Duitsland is er interesse voor de 22-jarige aanvaller. Een van die clubs zou Newcastle United zijn die in Lens de ideale buitenspeler zien. Naast Lens hoopt PSV ook Steve Olfers definitief aan zich te binden. De voormalig prof van onder andere Feyenoord, Excelsior en het Deense Aalborg houdt al enige tijd zijn conditie in Eindhvoen op peil.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!