Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil ook El Hamdaoui van AZ


1 mei 2010 - PSV is deze zomer bereid 'verantwoorde financiële risico's te nemen' dat laat Fred Rutten optekenen in de verschillende kranten. Indien het budget het toelaat zou PSV naast Jeremain Lens ook graag Mounir El Hamdaoui bij AZ willen ophalen.

Rutten: "Ik vind El Hamdaoui een geweldige spits, maar weet niet of hij voor ons betaalbaar is." Afgelopen winter was het voor PSV nog onmogelijk een extra aanvaller aan te trekken ondanks het vertrek van Jonathan Reis en Danko Lazovic. "Soms moet je een voorschotje nemen op de toekomst", aldus Rutten in gesprek met De Telegraaf. "Het vertrekpunt van de investeringen is het bedrag dat we voor Danko Lazovic (5 miljoen, red.) hebben ontvangen. Ik heb bewezen dat mijn investeringen rendement opleveren. Als ik helder kan onderbouwen dat een bepaalde aankoop verstandig is, zullen ze bereid zijn mee te denken. Dat gevoel heb ik gekregen. Mijn voorstellen zullen reëel zijn, ik vraag niet om Cristiano Ronaldo."

"Ik sta niet naïef in de voetballerij. Natuurlijk is er bij iedereen teleurstelling over het eindresultaat, maar er is geen teleurstelling als het gaat om de economische waarde van het elftal." Rutten is dan ook zeer opgetogen over de komst van Atiba Hutchinson (FC Kopenhagen). "Dat is een compliment waard, want er waren kapers op de kust. Als wij ons willen doorontwikkelen, hebben we in iedere linie versterking nodig. Met iedere aankoop geef je een signaal af, want de concurrentie neemt toe. Omdat we met Lazovic en Reis twee aanvallers kwijt zijn, is duidelijk dat voorin de prioriteit ligt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!