Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax grijpt weer naast titel


2 mei 2010 - Ajax kon vandaag alleen maar hopen op puntverlies van FC Twente, alleen dan kon het zich kronen als kampioen van Nederland. Ajax deed wat het moest in Nijmegen en dat was winnen van NEC. Het bleek niet voldoende te zijn want FC Twente won in Breda.

Een dertigste landstitel laat opnieuw op zich wachten. Opnieuw waren de verwachtingen in Amsterdam hooggespannen maar tot een landstitel leidde het opnieuw niet en dat gaat behoorlijk zeer doen in de Amsterdam ArenA. Wat rest voor Ajax is voorronde Champions League en donderdag nog de return van de bekerfinale tegen Feyenoord.

Aan doelpunten dit seizoen geen gebrek bij Ajax. Ook vandaag weer wist de equipe van Martin Jol vier keer tot scoren te komen. Al bij rust was het 0-3 voor de bezoekers uit Amsterdam. Luis Suarez, Demy de Zeeuw en Marko Pantelic tekenden voor de goals. De goal van Pantelic was van grote klasse. Het is echter de vraag of de Servische aanvaller ook komend seizoen nog in Amsterdam is te bewonderen.

Na rust kwam Ajax nog eenmaal tot scoren. Het was Urby Emanuelsson die niet zelfzuchtig was en Luis Suarez zijn 35ste goal van het seizoen schonk. In de slotfase redde Saidi Ntibazonkiza voor NEC nog de eer. Na afloop was de teleurstelling onder de Ajax spelers groot. Voor Ajax wacht nu de taak spelers als Gregory van der Wiel, Jan Vertonghen en Luis Suarez te behouden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!