Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vorm rekent op plaats in selectie


3 mei 2010 - Michel Vorm rekent er min of meer op dat hij als tweede doelman met het Nederlands Elftal naar Zuid Afrika zal afreizen voor het WK. De doelman van FC Utrecht zal dan wel de geboorte van zijn eerste kind moeten missen, zijn vrouw verwacht rond 24 juni een jongen.

"Nee, ik kom niet terug voor de bevalling. Dat moet dan maar gebeuren bij het volgende kind. Er wordt niet elk jaar een WK gehouden." Bondscoach Bert van Marwijk zal vandaag een voorlopige selectie bekend maken. Vorm zal in ieder geval ontbreken op de trainingsstage van 10 mei in Hoenderloo vanwege de deelname van Utrecht aan de playoffs. "Ik moet zorgen fit te blijven. Op 19 mei begint de voorbereiding op hoogte in Oostenrijk. Dat is belangrijk; daar moet ik bij zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!