Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Braber naar RKC Waalwijk


3 mei 2010 - De derde versterking voor komend seizoen is voor RKC Waalwijk binnen. Het gaat om aanvaller Robert Braber die overkomt van het Duitse FC Ingolstadt '04. De 27-jarige aanvaller had een aflopend contract in Duitsland. De voormalig speler van Excelsior moet nog wel medisch gekeurd worden, vervolgens ligt er een driejarig contract klaar.

"Robert is een sterke allround aanvaller met kwaliteiten die schaars zijn in de top van de Jupiler League. Zowel in de spits als kort hierachter komt hij goed tot zijn recht. Hij is daarnaast een jongen met persoonlijkheid en past daarmee perfect bij deze club", zegt directeur voetbalzaken Mohammed Allach op de website van RKC Waalwijk.

Braber speelde eerder voor NAC Breda, Helmond Sport en Excelsior. Eerder kondigde RKC Waalwijk al de komst van Sander Duits (RBC Roosendaal) en Ard van Peppen (Excelsior) aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!