Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bewindvoerder: Veendam nog lang niet gered


3 mei 2010 - Het is nog altijd onzeker of BV Veendam volgend seizoen nog in het betaald voetbal acteert. Een van de geldschieters, Koos Gjaltema, liet vorige week weten dat Veendam bijna gered was. Volgens bewindvoerder Wim Entzinger was dat wel een hele positieve boodschap.

Voor het huidige seizoen alsmede het komende seizoen heeft BV Veendam nog geld nodig. BV Veendam moet fors inleveren op de huidige begroting maar kan voor volgend seizoen niet in alle kosten snijden. "Beide operaties kennen nog grote problemen", aldus Entzinger tegenover het Dagblad van het Noorden.

"Ik heb begrepen dat de vice-voorzitter heeft gezegd dat Veendam zo goed als gered is", aldus Entzinger. "Dat is prematuur en zeker niet reëel." Wellicht dat een verkoop van topscorer Michael de Leeuw een oplossing is. Vijf clubs zijn concreet. Een club uit de Jupiler League en een club uit de Eredivisie hebben reeds een bod gedaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!