Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Suarez eist aanblijven Pantelic


4 mei 2010 - Luis Suarez heeft keiharde eisen aan de clubleiding van Ajax gesteld. Zo wil de aanvaller uit Uruguay dat zijn collega-aanvaller Pantelic, Emanuelson en Rommedahl in Amsterdam zullen blijven. Zeker bij Pantelic zal dat een moeilijk verhaal gaan worden.

Luis SUarez: "Ons doel was kampioen te worden, maar ondanks 85 punten, 106 doelpunten en maar 20 goals tegen, is dat niet gelukt. Jammer voor ons en gefeliciteerd voor FC Twente. Maar we kunnen trots zijn op onze prestatie. Voor de toekomst van Ajax is het nu belangrijk dat deze groep bij elkaar blijft. Ik wil dat Dennis Rommedahl, Urby Emanuelson en Marko Pantelic hun contract verlengen."

Algemeen directeur Rik van den Boog: "Er hoeft niemand weg. Althans van de vaste kern. We hadden 76 contractspelers en zullen die niet allemaal houden. Maar we zijn met alle drie de spelers die Luis noemt in gesprek en iedereen heeft zijn wensen en eisen. Als die op elkaar passen, gaan we met elkaar door."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!