Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt dat Cisse niet naar WK gaat


4 mei 2010 - Feyenoord heeft de hoop uitgesproken dat Sekou Cisse deze zomer niet met Ivoorkust zal deelnemen aan het WK in Zuid Afrika. De Ivoriaanse aanvaller maakt een goede kans om met zijn land mee te gaan maar Feyenoord raadt hem dat ernstig af. Rust zou de aanvaller die dit seizoen veelvuldig geteisterd werd door blessures goed doen.

Cisse speelde zijn laatste wedstrijd van dit seizoen in maart door aanhoudende blessures aan zijn teen. "Voor mij is het onbespreekbaar dat hij gaat spelen voor Ivoorkust", aldus Feyenoord-trainer Mario Been tegenover De Telegraaf. "Hij loopt al maanden te kwakkelen met die teen. Sekou moet nu zelf zo slim zijn om nu zijn rust te pakken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!