Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ismail Aissati wil Ajax verlaten


4 mei 2010 - Ismail Aissati lijkt Ajax deze zomer te willen verlaten. De 21-jarige middenvelder wil komend seizoen weer aan spelen toekomen en het lijkt bijna uitgesloten dat dit bij Ajax gaat lukken.

"Binnenkort moet ik maar even met de directie om tafel gaan zitten", aldus Aissati in gesprek met AT5. "De afgelopen zes maanden heb ik alleen maar met het tweede getraind en gespeeld, dus ik kijk nu verder. Ik hoop dat Ajax daaraan meewerkt."

Martin Jol is ontevreden over het rendement van de kleine middenvelder, om die reden speelde Aissati voornamelijk zijn wedstrijden bij de beloften van Ajax. In 2008 betaalde Ajax nog ruim vier miljoen euro voor de middenvelder aan PSV. Een succes is dat tot op heden nog niet geweest. Eerder waren er berichten dat PSV overweegt de middenvelder terug te kopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!