Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kenneth Perez weg bij FC Twente


5 mei 2010 - Kenneth Perez vertrekt deze zomer bij landskampioen FC Twente. De 35-jarige middenvelder heeft in overleg met trainer Steve McClaren besloten uit Enschede te vertrekken. Perez maakte het nieuws bekend in het televisieprogramma Pauw & Witteman.

Perez: "Ik heb dinsdag besloten te stoppen bij FC Twente. Dat is in overleg met de coach gebeurd." De voormalig speler van onder andere AZ, PSV en Ajax heeft nog geen alternatief achter de hand: "Ik weet nog niet waar ik volgend seizoen speel."

Zondag werd Perez kampioen met FC Twente. Het was voor Kenneth Perez pas de eerste grote prijs als voetballer. Zo vaak had Perez er met clubs als Ajax, PSV en AZ naast gezeten. Zondag kon hij eindelijk het landskampioenschap vieren. Overigens won Perez wel met Ajax in 2006 de Johan Cruijff Schaal en in 2007 de KNVB-beker.

Kenneth Perez is de tweede speler die de kampioensploeg van FC Twente verlaat. Eerder besloot aanvoerder Blaise N'Kufo zijn loopbaan te gaan afbouwen in Canada.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!