Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slory vertrekt al weer bij WBA


5 mei 2010 - Andwele Slory is al weer vertrokken bij West Bromwich Albion. De Engelse promovendus heeft besloten volgend seizoen geen gebruik te zullen maken van de rappe buitenspeler. De optie om zijn contract met een jaar te verlengen wordt dan ook niet gelicht. Slory speelde pas sinds januari bij de derde ploeg uit Birmingham.

De 27-jarige Slory kwam slechts zes maal in actie voor WBA, waarvan eenmaal als basisspeler. "We willen Andy bedanken voor zijn bijdrage in de afgelopen vier maanden, maar we hebben besloten uit elkaar te gaan", aldus technisch directeur Dan Ashworth op de website van WBA. "Ik weet zeker dat Andy de clubs voor het uitkiezen heeft. We wensen hem het beste toe voor de rest van zijn carrière." WBA speelt volgend seizoen in de Premier League, Gianni Zuiverloon zal daar wel gewoon bij zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!