Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente aast op Waregem-duo


6 mei 2010 - FC Twente heeft belangstelling in Teddy Chevalier en Jeremy Taravel, beide spelers komen dit seizoen uit voor het Belgische SV Zulte Waregem. Er is meer interesse voor beide spelers.

"Wij weten dat Twente al een tijdje onze club aan het volgen is", aldus algemeen manager Vincent Mannaert van SV Zulte Waregem tegenover de Belgische krant Het Nieuwsblad. "Ik verwacht pas eind mei duidelijkheid. Er is nog geen bod binnen voor beide spelers, er zijn enkel wat contacten."

De 23-jarige Taravel kent de interesse. "Natuurlijk ben ik gecharmeerd, maar we hebben afgesproken pas na de laatste wedstrijd tegen Kortrijk te gaan praten. Er is ook interesse van twee Belgische clubs, één club in de Franse eerste klasse en twee uit de Franse tweede klasse. De kans is dus klein dat ik blijf volgend seizoen, maar ik heb nog een contract tot 2013 bij Zulte Waregem. Ik wil het correct spelen, eerst moeten de clubs het eens worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!